Gyermekvállalás pénzbeli ellátásainak optimalizálása.

 

Hogyne...

Folyamatosan böngészed a netet, meghallgatod barátaid tanácsait, kikéred a munkahelyed, könyvelőd véleményét. Rengeted információt gyűjtesz össze, mégsem tudod pontosan mire és milyen összegű ellásra vagy jogosult

a hatályos szabályok szerint?

Vajon helyes választ kaptál? Elbizonytalanodtál? Vagy nincs elegendő időd, hogy alaposan utánajárj?

Imerős a helyzet?


Miben tudok segíteni?

Miben tudok segíteni?

Rólam

Horváthné Pelyva Erzsébet, jogi szakokleveles javadalmazási tanácsadó vagyok több éves tanácsadói, társadalombiztosítási kifizetőhelyi, és a foglalkoztatás területén szerzett gyakorlattal. Emellett regisztrált mérlegképes könyvelőként a vállalkozások idevágó szabályozásait is jól ismerem. Kismamáknak egyéni tanácsadást négy éve végzek.

Tanácsadás formái és árak

1. Skype konzultáció

Interneten keresztül, ingyenes alkalmazáson keresztül beszélgetünk. Előnye, hogy a tanácsadás az ország bármely területéről elérhető, otthon lévő gyermekeddel "együtt" is konzultálhatunk és szükség esetén rövid időre megszakíthatjuk a beszélgetést.

A megrendelő űrlapnál egy előzetes - rövidebb - leírást kérek jelenlegi helyzetedről, valamint milyen kérdésekre szeretnél választ kapni. A tanácsadás előtt pontosítjuk a szükséges információkat. Skype-on megbeszéljük a tényeket, a megoldást, pontosan elmagyarázom mi mit jelent.

A konzultációt munkanapokon 9:00-14:00 között tartjuk, időtartama 1-1,5 óra, amely egyszeri alkalomra szól, és nincs lehetőség további, folyamatos kérdezésre.

Ár (fizetendő): 15.000 Ft (az ár az áfát tartalmazza)

2. Komplex konzultáció írásban

A csomag a helyzeted felmérését és optimalizálását tartalmazó összefoglaló írást és 30 napos további kérdezést (email) tartalmaz. Az összeállítás terjedelme A/4-es méretben -helyzetedtől függően- 5-15 oldal. A kiegészítő kérdésekre nyitva álló 30 napos időtartam az anyag továbbítását követő naptári napon kezdődik.

Megrendelésnél egy előzetes rövid informatív leírást kérek, később pontosítjuk a szükséges információkat, adatokat, ezt követően írásban (7-15 munkanapon belül) megküldöm az elemzést és lépésről lépésre a teendőket, majd felteheted a pontosító, illetőleg kiegészítő kérdéseidet.

Előnye, hogy az információkat bármikor újból átolvashatod.

Ár (fizetendő): 25.000 Ft (az ár az áfát tartalmazza)Jelentkezési információk kitöltése, elküldése.

Adatok
Név: *
E - m a i l: *
Telefon: *
Lakcím: *
Skype azonosító:
Számlázási adatok  
(Ha eltér a fenti adatoktól, pl. céges számlát kérsz, amelyet csak a számlázási névvel azonos bankszámláról utalás esetén tudok kiállítani.)
Számlázási név:

Magyarországi számlázási cím:

Melyik tanácsadást választod?
Komplex anyag írásban + 30 nap e-mail kérdezés fizetendő: 25.000 forint:

Skype konzultáció     fizetendő: 15.000 forint:

Fizetési adatok
Átutalás:

Helyzeted ismertetése
Skype konzultációnál milyen napok, időszakok alkalmasak? (Több időpontot jelölj meg!)

Röviden írd le a kérdéseidet, milyen probléma megoldására szeretnél tanácsot kapni.

A megrendelés elküldése néhány másodpercet igénybe vesz. Hamarosan egy automatizált levél érkezik a megadott e-mail címre (ellenőrizd a spam mappát is), amely további információkat tartalmaz.

Rendelési információk: A megrendelés adatairól jelentkezés után a megadott email címen visszajelzést küldök, hogy valóban Te rendelted meg a tanácsadást és elküldöm a további információkat, egyben a díjbekérőt. A fizetési határidő: előre utalás, fizetni átutalással, rózsaszín postai csekken, valamint a megadott bankszámlára K&H bankfiókban, pénztári befizetéssel is lehet. Skype konzultáció időpontja a szolgáltatás árának kifizetése után válik véglegessé. A komplex anyag összeállítására, szintén a díj kiegyenlítése után kerül sor. A végszámlát postai úton továbbítom.

Számla kiállító: Alixopont Hungary Kft, adószám: 24378068-2-43.

Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak megfelelően irányadóak. A szerződés a távollévők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik, amely szerint elektronikus megrendelés esetén a megrendelő fogyasztó 8 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. A felek eltérő megállapodása hiányában a fogyasztó nem gyakorolhatja az elállási jogot szolgáltatás nyújtására vonatkozó szerződés esetében, ha az elállási határidő lejárta előtt a vállalkozás a teljesítést a fogyasztó beleegyezésével megkezdte.