Ingyenes Tb konzultáció

Írta:Erzsébet

Ingyenes Tb konzultáció

A szülés előtt álló kismamák, babát tervező családok részére ingyenes Skype konzultációt biztosítok táppénz, tgyás, gyed, gyes és gyet témákban.

Az első ingyenes alkalom időpontja 2013. március 25-e (hétfő)  9:00-10:00-ig. Egymást követően, összesen 4 fő részére, negyedórás megbeszélésre van lehetőség. Választható időpontok (kezdés):  9:00 vagy  9:15 vagy 9:30 vagy 9:45.

Az első alkalom próba és amennyiben kellő érdeklődés mutatkozik az ily módon folytatott konzultációra, későbbi időpontokban is biztosítok újabb lehetőségeket.

Hogyan lehet jelentkezni?

Az „Ingyenes tb konzultáció” bejegyzés alján a hozzászólásnál (nem a Facebook hozzászólásoknál, hanem az alatta lévő „Minden vélemény számít!”) kérem, adja meg az időpontot Önnek melyik felelne meg a leginkább és néhány mondatban vázolja a helyzetét, amivel kapcsolatban szeretne konzultálni. Ehhez regisztrálnia kell az oldalon és a regisztráció soron valós e-mail címet adjon meg, ezen értesítem a bekerülésről, a véglegesített időpontról és Skype kapcsolattal kapcsolatos információkról. Csak a felhasználóneve jelenik meg a hozzászólásnál, az e-mail címe nem. Jelentkezési határidő: 2013. március 24-e (vasárnap) 12:00.

A jelentkezők közül kiválasztom azt a 4 személyt, aki részt vehet a konzultáción. A kiválasztás nem a jelentkezés sorrendjében, illetőleg ismeretlenül nem szimpátia alapján történik. A kiválasztás szempontjainak meghatározásához fenntartom a jogot és nem tartozom senkinek magyarázattal. Akire nem kerül sor, esetleges újabb ingyenes konzultációra új időpont megjelöléssel újból jelentkezhet, ugyankkor egy fő csak egy alkalommal kerül kiválasztásra. Az új időpont később válik nyilvánossá.

Várom a jelentkezéseket!

Horváthné Pelyva Erzsébet

 

Szerző

Erzsébet administrator

6 hozzászólás

ErzsébetKözzétéve: 2:38 du. - márc 24, 2013

A jelentkezés lezárult, az érintetteket e-mailen kiértesítettem.

IbiKözzétéve: 10:14 du. - márc 23, 2013

Üdvözlöm!

Egyetemi tanulmányok alatt fogok szülni. Mire leszek jogosult?
Bármelyik időpont alkalmas.

Előre is köszönöm!

AnnaKözzétéve: 2:12 du. - márc 23, 2013

Kedves Erzsébet!

A választás reményében szeretnék jelentkezni az ingyenes Tb tanácsadásra. Megfelelő kezdés 9:00.
Második gyermekemet várom, szeptember 5-re vagyok kiírva. Saját kft-ből, társas vállalkozóként szültem. A könyvelőm szerint a második gyermek után az ellátásokat a minimálbérből számolják. Az információ helyes? El lehet kerülni?

Köszönettel,
Anna

katkaKözzétéve: 6:33 du. - márc 18, 2013

Kedves Erzsébet!
Ha ide leírom a konkrét kérdéseimet (facebook-os hozzászólás nélkül), tud válaszolni?

katkaKözzétéve: 6:29 du. - márc 18, 2013

Kedves Erzsébet!

Szeretnék jelentkezni ingyenes TB tanácsadásra.
A problémakör röviden: Első gyermekem 2011. januárjában született, jelenleg gyes-en vagyok, tervezzük a második babát.
Kérdések:
– vissza kell-e mennem dolgozni 180 napra, hogy a juttatások alapja több legyen, mint a minimálbér, vagy van-e más lehetőség is
– Van-e különbség, hogy 180 napnál hosszabb, vagy rövidebb ideig leszek gyesen
– Jó-e, ha a 180 napi jövedelmet részmunkaidős másodállásban teljesítem gyes igénybevétele mellett? és további ehhez kapcsolódó kérdések.

Remélem engem választ!

Hozzászólások lezárva.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.